torsdag 28 april 2011

Veckan så långt och det som komma skall

Det är en intensiv period för alla FIF-fans. Denna veckan har laget inte mindre än fyra matcher som ska spelas. Två matcher har spelats och det har inneburit fyra poäng.

Vi börjar i Ingelstad, där vi kan konstatera att...
...Furuby gjorde en helt ok match men att resultatet var det bästa.
...division 5 södra lockar mycket publik i år.
...det verkar bli som vanligt. Sista halvtimmen innebär olidigligt spännande matcher när FIF spelar.
...nervositeten inte bara fanns på läktarn utan också hos spelarna som hade koll på matchen fram tills sista 20 minutrarna men släppte sedan in IIK i matchen.

Vi kan också konstatera att b-lags premiären är avslutad, matchen slutade 2-2. I den matchen...
...gjorde nya b-lags coacherna Görgen Adolfsson och Ulf Ragnarsson debut. Duon har mycket att leva upp till från förra året men vi har minst lika stort förtroende för dessa erfarna boysen som vi hade för Mats-Niklas förra året (de sistnämda kanske borde satsa på dansbandskarriär när man på förhand har det så förspänt med ett sådant namn; Matz-Niklaz...).
...gjorde b-laget det vi är vana vid att se de göra, inte förlora. obesegrade i över ett år nu!
...tävlade Andreas "Smokey" Ragnarsson och Mikael Tersmak om vem som är sämst på att missa helt öppet mål. Vi tar inte ställning utan låter er avgöra.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så till det som komma ska. På fredag väntar årets andra hemmamatch mot en ny bekantskap för oss på Furuvallen, Tvärskogs IF gästar. Tvärskog, som geografiskt återfinns ett par mil sydväst om Kalmar, har på sina två inledande matcher samlat ihop lika många poäng som FIF efter att ha spelat 1-1 i premiären mot Braås på Nya Ulvaskogsvallen och i förra omgången hemmaslog man Delary/Pjätteryd med 2-1.

Förra året hamnade laget på en position i övre mitten i division 5, man fanns dock med i titelracet länge. I år firar klubben 85 år och det vill man gärna fira med att gå upp en division.

Det är med andra ord ett bra lag som gästar oss på fredagkväll och vi kan se fram emot en jämn match där vi tror att antalet individuella misstag blir avgörande. Låt oss hoppas att FIF tränade avslut på onsdagsträningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar