lördag 16 april 2011

Reflektioner från gårdagen

Krutröken har lagt sig, första slaget är över och vardagen har återvänt och vi har fått tid att analysera.

Fredagens premiär gav väl kanske inte ett resultat som man hade önskat men det var ändå en premiär med allt det innebär; nerver, haltaskig gräsmatta, nya skor som skaver med mera med mera.

Vi kan i alla fall konstatera att...

...bakåt kändes det väldigt stabilt. Anton behövde kanske inte göra några fantomräddningar men han sprider en trygghet till backlinjen som vågar spela hem på Antons fötter. Backlinjen gör nog inte ett misstag i matchen eller har jag fel? Nej.

...V/D kan i slutet på säsongen tacka sin målvakt för att de spelar i division 5 även under 2012.

...V/D gjorde det bra som spelade...förlåt, sparkade efter sin egen förmåga och är säkerligen väldigt tillfreds med en poäng.

...det var kul att så många hade letat sig till Furuvallen! Hoppas att det håller i sig och att det inte bara var tårtan som lockade.

...tårtan var högklassig!

...bollen är verkligen rund på en ojämn plan.

...på annandag påsk spräcks vinstnollan mot Ingelsta på Ingelvi.

2 kommentarer:

  1. Blåögt tycker jag, måste säga att det var stundtals riktigt fult spel..från furuby. Var flera fula påspringningar mot VD-målvakten, fula efterslängar och jag vet inte allt vad det var!

    SvaraRadera
  2. Trög? Med "sparka efter sin förmåga" menas det att V/D inte rullade boll något vidare.. Inte att de spelade fult. För övrigt var "påspringninga" mot målvakten endast kamp om boll. Ingen siktade mot målvakten för att kötta.

    SvaraRadera