söndag 24 april 2011

Inför Påskdrabbningen

Imorgon måndag 25/4 klockan 13.00 är det kick-off för Furubys andra match för säsongen borta mot Ingelstad på Ingelvi. Som ni vet slutade premiären 0-0 mot V/D och vi kan säkert vänta oss ett laddat FIF som är sugna på att knipa de första tre poängen.

I Furubys trupp åtefinns några förändringar gentemot premiären. Bland annat har nyförvärvat Johan Axmarker tillkommit och kan se fram emot att dra på sig den blåa dressen för första gången. Tyvärr utgår Carl Svensson(sjukdom) och Mikael Tersmark(jobb).

Motståndarna Ingelstad IK spelade även förra säsongen i division 5 södra och slutade då 7 poäng före FIF på en sjätteplats. Förra året fanns Österprofilen Björn Stringheim med i ledarstaben och spelartruppen men Stringan spelar i år i Sandsbro och det återstå hur detta påverkar Ingelstad under säsongen. Ingelstad har annars ett ungt och lovande lag som har ambitioner att spela en passningsorienterad fotboll. Ingelstad mötte Delary/pjätteryd i premiären och förlorade den svåra bortamatchen med 2-1 i en match som präglades av fult spel där inte mindre än 10 gula kort delades ut. Ingelstad fick också en straff som Johan Söderberg förvaltade på bästa sätt.

Förra året slutade matcherna mellan lagen på följande sätt:
FIF - Ingelstad 0 - 3
Ingelstad  - FIF 3 -3

Forza FIF!

1 kommentar:

  1. Se nu till att spöa skiten ur Ingelstad imorgon, jag bevakar från läktaren!

    SvaraRadera