måndag 12 september 2011

Helgen som gick

Äntligen seger igen! Lättnaden är total och nu vågar vi kolla uppåt i tabellen och skymta en plats i division fyra nästa år. För i ärlighetens namn så kändes kvalspel uppåt långt borta inför lördagens match men FIF visade prov på vårens fina spel och visade kanske framför allt för varandra att man ÄR ett bra lag som kan spela fotboll på en betydligt högre nivå än vad man har gjort på senare tid. De fyra förluster som har kommit i höst kan mycket väl vara det som man kommer ihåg från denna säsongen men det är tre viktiga matcher kvar och då är de viktigt att komma ihåg de som har varit bra och glömma de andra eländet och här med kommer dessa matcher aldrig mer nämnas på denna blogg. Nio poäng på de avslutande tre matcherna kommer räcka till en kvalplats, det kan vi lova!

B-laget åkte igår på en förlust i derbyt mot Hovmantorp med 4-2. Matchen inleddes minst sagt underhållande för efter en minut hade vi redan fått se ett mål för vardera lag. Anton Sjöman gjorde båda Furubys mål i en match som ändå är helt ok, det blir förlust för att FIF inte riktigt orkar hela matchen. Det mest anmärkningsvärda i matchen är annars att Görgen tycker att han själv har varit så bra på gubbafotbollen den senatse tiden så han tar ut sig själv i truppen och kan inkassera ännu en match i Furubydräkten. Ankan, watch out!

Efter stora påtryckningar från vissa medverkande i söndagens match blir vi tvugna att göra en rättelse. Matchen slutade 4-3 och sista målskytt i Fif blev Elias Larsson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar